söndag 13 april 2008

Nyss gick solen i moln.
I nyhetsrapportering sades det jag länge väntat mig men som jag in i det sista hoppades inte stämde.

Den 42-årige man som misstänkts för 10 åriga Englas försvinnande har erkänt att han mördat henne och grävt ner henne (enligt media). Just nu håller man på att gräva upp hennes unga kropp.

Engla är död!
Det är med stor sorg i mitt hjärta som jag kan konstatera att ännu en ung människa fått ett alldeles för kort liv. Att ondskan än en gång har segrat...

Jag grät när jag hörde det och jag gråter nu.
Stora tårar trillar ner för mina kinder!

Mina tankar går genast till den familj som lämnats kvar på jorden.
Jag beklagar verkligen att ni får genomgå detta!
Jag beklagar sorgen...


Annica

5 kommentarer:

Sara sa...

Jag har inte hört detta, helt fruktansvärt. Du skriver fint om det svåra.
Ha en fin vecka.
Sara

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ja usch så otäckt..man blir så illa berörd....!!
Hade alla 3 barnen hos mig i sängen i natt...Ville ha dem närma!


kram millan♥

Pixi sa...

ja det e så ofattbart hemskt..att det finns såna människor..går över allt förstånd egentligen..e oxå hemskt berörd av detta o stackars föräldrar..deras värsta mardröm har besannats...trevlig blogg du har annars..=)

Helena Sjögren sa...

Så fruktansvärt. Tänk att våra barn inte ska kunna leva fria och undgå sånna galningar. Mina tankar finns hos Englas anhöriga...

Karin i Villa Grå sa...

Det är så hemskt, så hemskt! Det går inte att fatta hur någon kan vara så ond att han gör så här mot ett barn. Hur kan det finnas dem som skadar barn över huvudtaget?

Det står mig upp i halsen. Barnporr, övergrepp och nu mord. Den som skadar ett barn har i mina ögon förverkat sin rätt att existera. Varför ska vi alls låta dem finnas?

Jag lider med Englas familj och förstår inte hur de ska orka ta sig igenom det här. Jag tänker också på Engla och hur fruktansvärd hennes sista stund måste ha varit. Det är så VIDRIGT.

Stor kram till dig.

Karin