måndag 1 augusti 2011

Igår

var en speciell dag.
Det är nämligen den dag på semestern som vi samlar den närmaste släkten och umgås från lunch till kvällning för att fira vår StoraJ som har födelsedag:)
*
Firandet börjar såklart direkt på morgonen innan några gäster anlänt.
På sängkanten uppvaktar vi med hjärtesmörgås och presenter.
Det där med att få en hjärtformad smörgås är tradition och av ytterska vikt för alla våra barn. När minstingen fyllde år senast så hade familjen huvudbry... jag var nämligen bortrest och vem skulle då göra smörgåsen?!!
*
När gästerna kommer serveras lunch, sedan blir det fika med tårta och framåt kvällen plockar vi fram grillen för lite mat:)
Allt enligt tradition!
*
Som vanligt hade vi toppenväder på sonens dag, även om det kom en ordentlig skur mitt på dagen. Den var snabbt övergående och det blir man ju glad över!
*

Vi avslutade en härlig dag med att ta foton av alla kusinerna.
Och som alla vet är det svårt att regissera 7 mer eller mindre vilda, busiga, härliga barn!
*
Kram Annica

3 kommentarer:

annette sa...

Men Du lyckades i alla fall få dem på en och samma plats till slut;)
J den nyblivne tonåringen, ser så ansvarsfull ut när han håller i sin yngsta kusin!
Ha en skön kväll!

annette

marita blücher sa...

Hej Annica, det känns alltid välkomnade att kika in hos Dig. Vilken fin och annorlunda sommar/ födelsedagstradition ni har i er familj och den närmsta släkten. Gissningsvis en stor glädjekälla för er alla, att få träffas, samtala såväl som då att dela måltider tillsammans under sköna sommar/semester former. Gissar att också ger en alldeles särskild ram och speciell födelsedagskänsla för Stora J... grattis i efterskott!!

Tack för Dina vänliga rader hos Marita. Marita såväl som jag sänder våra bästa sommarhälsningar med i denna kommentar till Dig!

ps vilket läckert och lockande kantarellfoto på förra inlägget, ja jisses vad mycket kanatreller det blivit detta år. Trodde att jag var nöjd men där fick jag tji när jag såg Ditt läckra arrangemang 0ch foto av detsamma!! ds

Kram|Hans ;)

Viola sa...

Låter som den 1/8 är alltid en härlig dag, så mysiga bilder, ha en bra dag, kram