söndag 31 januari 2010

Kreativ bloggare. Jag?

För någon dag sedan fick jag en utmärkelse av en mycket god bloggvän och det fick mig (förutom att bli glad då) att börja fundera kring mina år som bloggare.
Från början hade jag tänkt mig att blogga om inredning och det märks tydligt på det bloggnamn, Galen i inredning,
som jag gett min första blogg, som jag ju skriver i parallellt med den här bloggen.
Men så upptäckte jag att det mer blev en blogg som kom att handla om allt i mitt liv - från inredning till familj till fotografering till...ja inga gränser fanns och då skapade jag denna blogg som jag tänkte köra renodlad inredning i.
Men ack så jag bedrog mig.
Jag är ingen renodlad inredningsbloggare utan kan liksom inte låta bli att smyga in bilder från semestrar, på mina älskade eller mina söndagspromenader.
Just för tillfället känner jag mig inte det minsta kreativ men det är ju sådant som går i vågor för mig...
*
Ullis som gav mig utmärkelsen är en härlig tjej som jag lärt känna genom bloggandet och det är jag både glad och tacksam över.
Vi har ganska mycket gemensamt hon och jag, och kanske var det därför vi fattade tycke för varandra:)
Extra kul var det då att träffa Ullis i somras:)
*
Jag har länge tänkt på hur roligt jag haft det de här två och ett halvt åren som jag bloggat och hur många "vänner" jag fått.
Men när nu den här utmärkelsen dök upp så började jag fundera över hur många av alla de jag haft kontakt med som försvunnit från bloggvärlden...
och det är ganska många!
Många känner att tiden inte räcker till, för andra har det kommit en oväntad vändning i livet och andra har tröttnat helt enkelt.
*
Jag är iallafall djupt tacksam över att jag fått chansen att "lära känna dem" och att jag haft chansen att inspireras av alla dessa härliga människor och deras kreativitet!
*


A. Kopiera awarden på er blogg!
B. Länka till personen som gett er awarden!
C. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
D. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E. Länka till deras bloggar!
F. Lägg en kommentar i deras blogg om att du gett dem denna award!
********
Ja, det var reglerna för det hela det!
Och de otroligt kreativa människor som jag valt att ge den vidare till är:
*
*
Alla dessa underbara bloggar tittar jag in till då och då för att de ger mig sådan glädje, orsak till eftertanke och inspiration.
Dada, Katta och Line med sin inspirerande inlägg om inredning.
Annette och SoF ger mig energi med sina vackra bilder.
Annelie och Lallis genom sitt skrivande om livet och dess krumbuktiga vägar.
*
Jag ger er allra ödmjukast denna utmärkelse och hoppas att ni tar den till er, för ni betyder något i min sfär av kreativitet.
Om ni väljer att inte ge den vidare respekterar jag och har full förståelse för det!
*
Kram Annica
PS. Mina 7 intressanta fakta kommer vid annat tillfällen.

8 kommentarer:

annette sa...

Undrade hur Du fick in mej i Din kreativa inredningsblogg;)
Men som Du skriver så är Du ju själv inte någon ren inredningsbloggare utan bjuder oss på så mkt annnat i både bilder och ord i Din blogg!

Tackar allra ödmjukast för Awarden, men som Du kanske sett på min blogg så avstår jag Awarder. Tar hemskt gärna emot denna för att den kommer från Dej men det får stanna där. Tiden räcker inte till för att ge den vidare och länka kors och tvärs.

Ha en bra tisdag!

Kraaaaaaaam!

annette

Ullis/Leva på landet sa...

Klart att du skulle ha den. Jag kan bara hålla med och tycka detsamma om dig som du skriver om mig. Det var verkligen kul att vi fick träffas även om det bara var en lite stund. Min blogg är ju precis som din en blogg som handlar om det mesta. Blir ju som en dagbok om livet.

kram Ullis

Möllebacken sa...

Grattis!
Vad fint du skrev. Jag känner som du. Det finns så mycket man vill berätta och då är det svårt att ha en renodlad blogg. Men jag tror att vi "bloggare" uppskattar att få läsa om små anekdoter. Det är bra tror jag när man kan bjuda på sig själv.
Kram Pella

faster atta sa...

Grattis till awarden! Ska bli spännande att läsa dina 7 intressanta fakta sen!

S o F sa...

Tack du snälla! :)

Märker att vi har funderat ganska lika - och jag känner mig verkligen inte som en kreativ bloggare just nu. ;)

Jag startade Sof-bloggen med tanken att det skulle handla mest om behandlingar, träningsmetoder och allmänna funderingar om existensiella frågor.

Helt plötsligt började jag tycka det var väldigt roligt att kolla runt på inredningsbloggar och blev påverkad av det. Å, så blev det mycket bilder också...

Inspirationen den går verkligen upp och ner. Ibland är det bra med en paus, har jag märkt.

Tack igen Annica och ha det gott!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jag är ju mest en inredningsbloggare, men jag tycker det är kul att komma in här och läsa om dig och dina barn osv...
Man gör ju bloggen på det sätt som man känner för, och det tycker jag man ska...
Kram
Marie

Line sa...

Tjingtjong♥! TACK, du är för söt =) Klart som korvspa att DU är en Kreativ Bloggare!!! Bloggar man till och med när man är på semester och från mobilen...DÅ, är man faktiskt riktigt kreativ ;) Men jag håller med om att det är riktigt svårt att hålla bloggen "renodlad" så det blir ju lite gott och blandat.
Tack för dina ord och för att du tänkte på mig!
♥KRAM♥

Katta sa...

Tack så jättemycket Annica! Känns roligt att ses som kreativ av någon annan och är glad att din blogg är som den är med en salig blandning av livet och inredning. Det är väl just det som är en livsstilsblogg som många "inrednings"bloggar egentligen är med. man skulle nog kunna dela in inredningsbloggare i två kategorier dels de som bara visar bilder från olika tillverkare och skriver om trender och en annan med oss som visar hemmifrån och skriver om oss själva. kram Katta