torsdag 13 mars 2008

Tapetsering pågår

Ja inte just nu men jag har faktiskt plockat fram tapetserarpryttlarna och lyckats få upp hela två våder de senaste dagarna ;) *fniss*
Och de närmaste dagarna lär inget bli gjort då T är ensam hemma med barnen...
Jag åker redan i morgon till min hemstad där jag ska ha kul i dagarna tre...Ja inte riktigt för jag kommer inte fram förrän i morgon kväll men då ska min kompis möta upp inne i stan och vi ska ta en fika. Kanske blir det en latte... Det sägs inte vara modernt att dricka latte längre men WHO CARES sägar jag bara...Jag älskar att dricka latte...så jag får väl vara omodern då ;)
*ler*
Jag är ju egentligen tedrickare av stora mått så det kanske blir en kopp te istället...vad vet jag...? Det enda som är säkert är att det blir något gott bakverk till. Det är ju inte direkt ofta jag är "barnlös" och får gå på café och fika med bästa vännen och prata i lugn och ro...
~*~
På lördagen funderar jag på att ta mig en sväng till mina farföräldrar. Kvällen ägnas i glada "vänners" lag på trevlig restaurang. Ja, vänner och vänner förresten...Jag och en kompis har kallat till återträff för gamla gänget från nian. Det är tjugo år sedan vi gick ut nian....
Det ska bli så kul att träffa alla!
Eftersom jag inte kommer att dyka in här för något inlägg på hela helgen så kommer här några nytagna bilder som jag vill visa upp.Här ovan en liten söt "tekula" i form av tekanna. Den har jag fått i present av min lillebror.


Den lilla sockerskålen och gräddkannan på söt bricka har jag fått av min makes farmor.

Jag måste ju visa vad som fick följa med mig hem idag....
Två fjärilar som ska hängas upp någonstans här hemma.
Maken såg lite fundersam ut när jag kom hem med dem. Han trodde jag öppnat stora plånboken. Men ack så han bedrog sig. Fjärilarna har jag haft på jobbet. Jag ska byta tjänst och skola till hösten så jag har börjat röja redan nu...:)



Plockade oxå med mig den ljuvliga krukan hem. Den har jag fått av en arbetskamrat.
Visst är den väl söt?!Nej nu ska jag ta mig en trappa ner och kolla om tvätten är klar. Passar nog på att ta mig en kopp te oxå.
~*~
Ha en trevlig helg!
Kram Annica




4 kommentarer:

IKT i min vardag sa...

Jag får väl önska dig en trevlig helg då! Ta det lugnt på
galejet ;-)!

Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Goa härliga roliga du!!!!!!

Tack för din kommentar!!!!Dagens bästa!!!!!!!!!!!!!!!
Värmer så gott o hoppas hon läser den!!!!!!TACK!!!!!!!!!!!!

Så du ska ut o svira , men så kul..så skönt...gött att va barn fri..behövs mellan varven...bra att ladda batterierna!!!!!!
20 års sen,,,hoppas ni får tevligt då!!!!!

Gillar med te,,,vi får ta en te fika i cyber nån da!!!

Tack igen GOA SNÄLLA du!!!!
O ha det nu sååå kul!!!!

Ha en trevlig helg!!!
Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H ♥ L O V E *~~

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

japp..ha det gottast.så kul ni kommit igång med tapetsering med!!!

Drömmar om Junibacken sa...

Hej! Köp chokladboken! Den är värd varenda krona, den är lite som min bibel ;) Hoppas du får en jättebra helg! Kram Lisa.