måndag 9 juni 2008

Glad men trött...

Åh vad jag blev glad när jag tittade in till Ullis med bloggen Leva på landet igår!
Ullis har tilldelat mig en award för att hon anser att jag är "gullig" och att jag inspirerar henne.
Sådant blir man ju glad av att höra!
Extra kul att få denna award när mitt liv är så extremt hektiskt att jag knappt minns vem jag är emellanåt!



Tack så jättemycket Ullis!


Jag skickar omedelbums denna award vidare till några bloggare som i mina ögon är en stor källa till inspiration och glädje!

Karin - I villa grå. Kan bara inte låta bli att ge dig denna.
Du är en stor inspirationskälla med dina vackra bilder och klockrena inredning! Vet att du har mycket att stå i just nu...

Katta- Rost och rosor. Behöver jag säga mer än rost och rosor...och zink... Älskar din stil!!! Ljuvligt!

Ullis- Leva på landet. Bara måste ju skicka tillbaka den till dig! Dina inlägg är härligt personliga och en trevlig personlighet gör så mycket! Gillar din stil helt enkelt:)Kram på dig!!


Nu väntar jag med spänning på årets första avsnitt av sommartorpet.

Isabelle Halling är jag faktiskt inte så förtjust i. Ja, inte i henne som person alltså för hon verkar jättetrevlig. Det är hennes förtjusning i grälla färger som inte tilltalar mig!Jag har ju sett henne i något sömnadsprogram som jag inte minns namnet på (tror det gick i tv4+) och så har hon ju varit med i Äntligen hemma under några säsonger...


Stefan Larsson...hmm det namnet säger mig ingenting.


Ernst saknar jag redan innan jag sett programmet...


♥Kram Annica♥


15 kommentarer:

Mitt nya vita hem sa...

Tack, och grattis till din award. Jag tjuv tittade lite på sommartorpet på svt:s hemsida, ganska snyggt blev det trots allt. Fast Ernst skulle nog ha gjort det bättre ;)

Levindas Värld sa...

Hej!

Ja min sambo är helnöjd med att åka till USA, han ville gärna att jag skulle följa med men eftersom jag är så grymt flygrädd så fick han leta upp annat resesällskap trist nog... Fasen, kan de inte komma på nåt bättre alternativ än flyg, det ska va nåt lite lugnare tycker jag :)

Jassår din sambo var där i höst och du hemma själv med 4 barn, låter som att du hade rätt fullt upp då kan jag tänka mig :). Själv har vi inga barn ännu så jag är bara själv och gör vad jag vill i veckan, rätt skönt...hihi!

Kram!
levinda.blogg.se

karofina sa...

åh vad fina bilder från skara!! mysdag med ungarna är nått man längtar efter jämt, vi ska nog ta oss till öland på torsdag med barnen.
så du är värsta ernst fanset, ja han är cool! :)
puss o kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Tack så jättemycket för din gulliga kommentar. Jag gillar vekligen att läsa din blogg också för du är så personlig. Har suttit och svurit vid datorn hela kvällen. Ska ha iväg utvärderingar på läromedel vi provat. Just nu är det ett litet hopp frö daotrn hemma, men tvärkört på jobbet. I morgon kan det vara tvärtom. Vem vet.

Ha en bra vecka!
kram Ullis

Katta sa...

Men vad är detta??? Nu blir jag helt paff! Tack snälla söta!Och du är ju gullig och inspirerande presis som Ullis sa. GRATTIS till din utmärkelse! Nu minns jag ju inte vad jag skulle skriva heller.Jag håller med dig om Isabelle Halling, hon är en mysig personlighet MEN! Färg-gräll-mönster-kombinationerna faller inte ens jag för.Säger bara Ernst, kom tillbaka allt är förlåtet.Ha en underbar tisdag Annica, kramar från Katta

faster atta sa...

Grattis till awarden! Hur går det med verandan??

Vecka - Vecka sa...

Grattis!

Jag missade sommartorpet igår..trodde inte att vi skulle se det här i Finland i år (här finns en kanal som är en blandning av några svenska kanaler som vi ser här)Men jag tycker att det är så synd att inte Ernst är där mera.. han hör liksom till sommaren.

Kram,Lotta

Sara sa...

Grattis till utmärkelsen, den är du verkligen värd. Jag är också lite skeptisk till Isabelle i Sommartorpet, vi får se hur det blir.
Kram Sara

Helena Sjögren sa...

Grattis till Awarden...

Mm , allas vår Ernst, vi får se fram emot program start för hans egna program .. Sommartorpet var verkligen Ernst, kunde de inte ha döpt om det inför omstarten med Isabella ?

JA , får lov att hälsa från Sköllersta och Sköllervallen då.
Snart e det dags att ta sig en tur till Lithells fabriken ( antar att du också handlat en del där ? ) för inköp av den traditionella korven som äts som natta mat av tjocka släkten under midsommarnatten ;)

Södralycke sa...

Grattis till utmärkelsen! Missade tyvärr sommartorpet i går, får väl hoppas att det går i repris...

Härliga bilder från Skara i förra inlägget, ser verkligen kul ut :)

Ha det bra, Kram Johanna

Anonym sa...

hej gumman! jag har haft mycket att göra så bloggen hamnat sist på listan.. men nu är jag tillbaka.. vad tyckte du om sommartorpet, jag har också svårt för isabelle, och han den där stefan var väl ingen speciell?? aaah! jag tror programmet på tv4+ hette zickzack eller nåt sånt.. såg det också, det var hon och nån kille som sydde en massa skumma saker :)

här hemma njuts det av solen, men just i dag blåser det massa. så jag ser till att blogga för en gångs skull.. hoppas allt är bra med dig!

stor kram sara

Lilla Blanka sa...

Hej Annica!

Åh GRATTIS till awarden, den är du verkligen värd!!!

Jag missade sommartorpet *snyft* hoppas det går i repris.

Vad mysigt det såg ut på sommarland!

Kram
Mia

Pysselprinsessan sa...

Ja, visst saknar man Ernst! Tur ha inte lämnat rutan för gott! :)
Kramar

annette sa...

Grattis till Awarden!

Kram //annette

marita blücher sa...

Ett stort grattis till din utmärkelse - den är du verkligen värd ! Jag längtar också efter Sommartorpet - det har blivit till en tradition att se detta program de senaste somrarna och jag kommer precis som du att sakna Ernst med sin säkra smak och lite speciella personlighet.
Tusen tack för din rara kommentar på min blogg.
Ha det så bra och var rädd om dig.
Kramis/Marita